Behandlinger

Hår-spa;  klip med vask, kur og styling.


Den lækreste forkælelse til dit hår, hvor der både er fokus på resultater og forkælelse. 


Jeg starter med at vaske dit hår i en afrensende shampoo som fjerner styling-rester og snavs, men som stadigvæk er mild ved dit hår. Derefter blander jeg en hår-kur som vil være tilpasset præcis til dit hår og hovedbund.


Så får du en behagelig hovedbunds massage i mine massage stole, og kuren sidder i håret i 10 -20 min.


Når vi så har skyllet kuren ud af dit hår igen, er det tid til klipning med efterfølgende styling.


Behandlingen tager ca. 1 time og 15 min.


Balayage.


Balayage minder om det hår, som mange piger kan huske fra de var små. Her var bunden oftes mørkere end spidserne, da solen gennem tiden har lysnet det lange hår og givet et naturligt spil.


Balayage er en lysning af håret og navnet  kommer fra fransk og betyder at feje eller stryge. Det er en frihåndsteknik hvor man deler op i sektioner og maler direkte på håret med en pensel for at give det et mere tilfældigt og naturligt udseende. Som regel bevarer man sin normale hårfarve, farvet eller naturlig, i bunden og starter med at påføre farven et stykke fra hovedbunden, i modsætning til reflekser som kommer helt ned til hovedbunden.

Ud over det lækre look er fordelen ved en Balayage at man i modsætning til almindelige reflekser, ikke behøver at besøge frisøren så ofte. Den naturlige bund kan nemlig sagtens gro et godt stykke uden at det gør noget, for Balayage er netop en metode der ikke giver grimme udgroninger.Vi starter med at påføre farven, tilsat masser Olaplex som beskytter dit hår under lysningen. Indvirknings-tiden kan variere, og vi holder løbende øje indtil den ønskede lysning er nået. Imens kan du nyde en kop kaffe/te/kakao

Efter farven er blevet skyllet ud kommer vi olaplex nr.2 i hele håret.

Derefter er det som regel nødvendigt med en toning, for at give håret en glans, enten i en koldere eller varmere nuance.

Sidste del af denne behandling, er en hovedbundsmassage og en 3 trins kur med protein, fugt og glans,

Denne blander vi specielt til dit hår så vi opnår det bedste resultat.

Kuren skal sidde i håret i mellem 5-10 min.


Derefter en klipning med føn og styling.

 

Behandlingen tager ca. 3,5 timer


Olaplex stand alone.


Til dig vil bevare et sundt hår, og til dig der tidligere har fået en Californication, eller som en udvidet kur i perioden mellem dine Balayage/farve behandlinger.


Olaplex er en behandling der går ind og genopbygger helt inde i hårets skelet.

Forestil dig at håret er en stige, når man feks. farver hår, går man ind og bryder nogle af trinene på stigen og når trinene er brudt dannes der systeiner, systeinet spiser så proteinet i håret, som er siderne på stigen. Det vil sige at håret stille og roligt bliver nedbrudt. Det olaplex gør er at gå ind i håret og genopbygger trinene på stigen igen.

Jeg anbefaler denne til dig der tidligere har fået en Californication, eller som en udvidet kur i perioden mellem dine Balayage/farve behandlinger.


Vi starter som altid med en afrensende shampoo som fjerner styling-rester og snavs men som stadigvæk er mild ved dit hår.

Så kommer olaplex nr.1 henover håret imens du sidder ved vasken, det skal virke i 10 min. derefter kommer der olaplex nr.2 hen over og skal virke i 10 min.

efterfølgende vasker vi håret med olaplex shampoo.

Sidste del af denne behandling, er en  3 trins kur med protein, fugt og  glans, denne blander vi specielt til dit hår så vi opnår det bedste resultat. Det er som regel protein et skadet hår mangler, derfor er denne del meget vigtig.. kuren skal sidde i håret i mellem 5-10 min.


Behandlingen tager ca.1 time og 15 min.Californication.


Den ultimative vitaminindsprøjtning til dit hår.


Til dig der har ødelagt/skadet hår, og til dig som har langt hår der er blevet mat og trist.

Det er de færreste der tænker over hvad der  gemmer sig i det vand, som kommer ud af bruseren. Men faktisk er netop det vand ofte synderen til mange almindelige og også mere alvorlige problemer med hår, hovedbund og hud.

Over 85% af landet vasker hår i hårdt vand. Vandet er fyldt med mineraler som, calcium, kobber, jern, magnesium og for dem der går i svømmehal klor.

Mineralbelægninger på hårstråene kan være en faktor for at f.eks hårfarve falmer, dårlige lysnings resultater, hår der mangler bevælelse eller ”bounce” og glansløse reflekser, der synes at forsvinde bare et par uger efter du har forladt salonen.


Calcium: får håret til at føles tørt og tungt.

Kobber: oxyderet kobber misfarver lyst hår og kan give håret et grønligt skær.

Jern: tynger på håret og kan give lyst hår orange skær.

Magnesium: får håret til at føles tungt og tørt.

Klor: misfarver håret og det beskadiger skællaget og proteinerne i håret.


Hvordan sætter mineralerne sig fast til dit hår ?

Hår, hovedbund og hud har en elektrisk ladning. Ladningen er negativ, mineraler er positivt ladede. Når de positivt ladede mineraler kommer i kontakt med vores hår, sætter det sig fast som en magnet og skaber en mur udenpå proteinerne i hårstrået. Det varme vand vi bruger til at vaske hår, åbner hårstrået og lader mineralerne komme ind.


Selve behandlingen består af.

Først kommer vi Crystal gel i håret som fjerner alle misfarvninger, og alle de mineraler som har sat sig i dit hår.

For at det skal have en effekt skal du sidde med det i 45 min, imens kan du slappe af og nyde en kop kaffe/te/kakao

Nu er håret renset, og er nu klar til en olaplex behandling, som går ind og genopbygger hårets skelet. Denne del tager ca.20 min.

Sidste del af denne behandling, er en 3 trins kur med protein, fugt og glans,

Denne blander vi specielt til dit hår så vi opnår det bedste resultat.

Det er som regel protein et skadet hår mangler, derfor er denne del meget vigtig. Kuren skal sidde i håret i mellem 5-10 min.

Vi tørrer håret og enten glatter eller krøller det, og så er det nu vi kan se resultatet af vores behandling.


Behandlingen tager ca. 2 timer 30 min.

Touch-up.


Er for dig der skal have frisket din farve/striber op i bunden, udgroningen må max være 4 cm. Pris og tid er individuel.